KONTAKT DAAINT

Kan jeg være anonym i dAAint?

dAAint er en lukket email gruppe og din email adresse er således udelukkende kendt af resten af gruppens medlemmer.
Ingen uden for gruppen har adgang til gruppens email adresseliste.
I gruppen er vi udelukkende på fornavn med hinanden og gruppen har ikke nogen fortegnelse over de enkelte medlemmers efternavn eller bopæl.

Så det eneste, vi behøver at vide om dig, er blot din email adresse, dit fornavn, og at du har et alkoholproblem, hvilket også er grunden til, at alle vi andre er med i gruppen.
Er du ked af at bruge din officielle email adresse i gruppen, kan vi være dig behjælpelig med at oprette en anonym adresse, så den email adresse, du er kendt under i gruppen, ikke er din rigtige. Du står så i gruppens email adresseliste under en anden email adresse, som er en "slags" anonym email postbox.

Gratis, anonyme e-mail servere
(Du kan også blive medlem af gruppen uden selv at have E-mail adgang. Du kan oprette en E-mail postbox, der betjenes via web.)

Hotmail

http://www.hotmail.com

Gmail http://gmail.com

Yahoo

http://www.yahoo.com

MailMe (dansk)

http://www.mailme.dk

Beskyttelse af egen anonymitet

Der er faktisk kun een måde, der er enkel og næsten sikker: opret en anonym adresse på Hotmail, Gmail eller en af de andre.

Beskyttelse af andres anonymitet

Hvis du deler din PC med andre kan det være en god ide at oprette en anonym postkasse specielt til dAAint. På den måde undgår du og vi at andre læser mails, der er sendt til gruppen.Hvis nogen ønsker at lave et link til dAAint kan vedstående logo evt. benyttes:
Adressen er: http://daaint.dk


Forbehold:
Denne side er ikke godkendt af Alcoholics Anonymous World Services, Inc., AA's Hovedservicekontor for Danmark, eller noget udvalg under AA's officielle servicestruktur i Danmark. Siden er udelukkende stillet til rådighed af dAAint (Dansk AA Internet) e-mail gruppe som en del af gruppens ønske om at leve op til AA's 5. Tradition om at nå ud til alkoholikeren, der stadigt lider.

Vi vil gerne gøre denne side bedst mulig og modtager gerne forslag og kommentarer.
KONTAKT DAAINT

Denne side er oprettet den 22. april 1996 og opdateret 4. april 2018